Vaner du bør droppe nu

Vi har dem alle sammen, de dårlige vaner vi burde droppe. Men vi ved også godt alle sammen, at det er noget af det hårdeste at gøre. Et nyt kalenderår er lige rundt om hjørnet, og det betyder også mange nye målsætninger, som mange sikkert allerede er på vej til at få planlagt. Vi giver vores bud på, hvad du bør droppe, hvis du vil blive sund.

Stop med at tynge dig selv ned

Det handler ikke blot om, at du demotiverer dig af tanker, men du kan også tynge dig selv ned ved nogle af dine handlinger. Vi har en meget stor trendens til at være meget selvkritiske, hvor vi fortæller os selv, at vi ikke er gode nok. Det leder dig ind i en meget ond cirkel, hvor du konstant vil gå med en usikkerhed på dig selv og dermed være utilfreds med dig selv. Lad derfor det nye år blive der, hvor du for alvor begynder at rose dig selv fremfor at tynge dig selv ned og være selvkritisk. Dertil kommer det, at du bør droppe din badevægt helt. Det kan være et godt redskab, men det gør også bare meget ondt også. Det er ikke nødvendigvis et sundt element i dit liv.

Drop træningen du hader

Du kommer ikke langt ved at træne de aktiviteter, som du hader, da man hurtigt går død i det. Det gælder om, at du skal forbinde træningen med noget godt og dejligt, hvilket du ikke vil, hvis du laver noget du hader. Det giver jo god nok mening. På kinetikshop.dk kan du finde træningsudstyr, som vil styrke og gavne din træning. Det kan være, at du vil finde den helt perfekte træningsform, som vil passe perfekt til dig.

Drop perfektionismen

Det er selvfølgelig godt, at du kan stræbe efter et mål, og går op i, hvad du foretager dig. MEN du skal og må aldrig stræbe efter perfektion, da det kan være decideret usundt at gøre. Det gælder om at sætte dig nogle realistiske mål, som du vil kunne opnå. Hvis du sætter for urealistiske mål for dig selv, kan det have mange mentale og fysiske konsekvenser for dig, og det vil også hjælpe til at tynge dig ned. Derfor skal du også have et sundt syn på, hvad du foretager dig af mål, og hvordan du vil nå dem. Det gælder også ift. din kalorietælling, hvor du ikke gør det for urealistiske og hårdt for dig selv.