Optimer din kropsvægtstræning

Øvelser med sin egen kropsvægt er virkelig vundet frem de seneste år. Fra simpel hjemmetræning til træningspladser i naturen og coaches inden for emnet. Det er nu også ret forståeligt, når det er en træningsform, der kan laves overalt og uden de store lagre af træningsudstyr, som vi ser i fitnesscentre. Dog er det muligt at optimere sin kropsvægtstræning med det rette udstyr. På den måde kan man få mest mulig ud af den tid, man træner i samtidig med, at man ikke behøver det helt store udstyr. Lyder det som noget for dig? Så læs med her og find dit træningsudstyr til kropsvægtstræning.

Træningselastikker

Den lille elastik, der sammenrullet fylder lige så meget som en papirskugle, kan virkelig gøre underværker for din træning. Den er nemlig med til at optimere din træning, så du møder modstand i alle dele af øvelserne. Det betyder, at du få en mere tonet og styrket krop med elastikken. Den er også god, hvis du er skadet, da det er en meget skånsom måde at genoptræne sin krop på.

Vægtvest

Tilføj mere vægt til din træning nemt og hurtigt. En vægvest er helt ideel, da den er med til at sikre en lige fordeling af vægten, så du ikke overbelaster din krop. Hvis du ifører dig en taske eller kommer mere vægt på med et bælte, så vil det ikke være så godt fordelt som ved vesten, og der kan opstå skader. Derfor er det altså en god idé med en vest, hvor du selv kan justere vægten, der påføres.

Den bedste forhandler

Der findes mange forskellige forhandlere på markedet, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige. Hos KINETIK er du dog sikret en professionel hjælp og de bedste produkter på markedet. De er specialiserede i at fremstille de absolut bedste produkter, så du er sikker på at optimere din træning mest muligt. KINETIK er desuden en dansk webshop, hvor de er nemme at komme i kontakt med, hvis man skulle have spørgsmål til deres produkter. Noget af det bedste ved webshoppen er også, at de har levering inden for 1-2 dage, så det betyder, at man lynhurtigt kan komme i gang med sin træning lige meget, hvor man befinder sig i Danmark. Vi vil derfor anbefale at kigge nærmere på deres kvalitetsudstyr som det første, når du skal optimere din kropsvægtstræning. Så besøg webshoppen her og gør en god handel.