En introduktion til padel tennis

Padel tennis har uden tvivl taget Danmark med storm. Sporten trækker tråde til tennis, men foregår i stedet ved, at man må tage alle dele af et bur i brug. Banen minder om en badminton bane, men der stopper lighederne også med de andre ketchersportsgrene. For padel tennis er helt sikkert noget helt unikt med sin fart, præcision og alsidighed. Man behøver nemlig hverken at være ekspert eller have et stort boldøje for at more sig med padel tennis eller bare padel, som det ofte bliver kaldt.

En sport med fart

Det skal gå hurtigt i padel. Selvom bolden teknisk set flyver langsommere end i tennis, så står modstanderne også væsentligt tættere på hinanden. Derfor skal det gå stærkt. En hurtig reaktionsevne er derfor helt vitalt for at klare sig godt i sporten. Dog skal man også huske, at det, ligesom ved alt andet sport, er noget, der skal trænes op. Så er det svært at følge med første gang? Så er det bare op på hesten igen og tilmelde sig en ny bane, så man kan få trænet sine færdigheder inden for sporten.

Øvelse gør mester

Det er vigtigt at øve sig for at blive god. Øvelse gør mester. Sådan er det også med padel. Derfor kan det give rigtig god mening at booke sig ind på en prøvetime eller to. På den måde lærer du grundslagene og de fundamentale bevægelser på banen. De fleste padelbaner har trænere tilknyttet, så det er nemt at starte op. Selvom det er en dyrere sport med leje af baner og lignende, så er det også som oftest muligt at låne bat. Bolde skal man selv medbringe.

Det rigtige udstyr

Selvom det er muligt at låne udstyr som bats ved de fleste baner, så kan det altså være godt at have sit eget. Det skyldes, at skummet i battet over tid beskadiges, så især dem, der lejes ud, er i dårlig stand. Det betyder, at man ikke kan slå med dem samme styrke og balance, som hvis man har sit eget bat. Det bliver nemlig ikke brugt lige så hyppigt, så skummet har bedre ved at holde på formen. Her kan et superbat som zerv spyro luxury power 2022 være helt fantastisk. Det kan både være til den garvede padel tennis spiller såvel som den nyere, der ønsker det helt rigtige udstyr. Bolde kan desuden også købes i forskellige kvaliteter og prisklasser.